fasada-biznesesh-dhe-ambjentesh-banimi

Produktet tona

Sigurisht, qe nuk mund te vazhdosh te qendrosh midis me te mireve, nese sherbimit cilesor nuk i bashkengjiten risite me te fundit te materialeve, teknologjise dhe arkitektures.

Dyer Dritare, Alumini + Plastike

Dyer Dritare, Alumini + Plastike (duralumin te ftohta, termike dhe me veshje druri). Dyer Emergjence antipanik per biznese dhe ambjente publike.

Xhama te gjitha llojet

Floak Clear Glass, Opak, te temperuar dhe harkuar ne furre. Xhama antiplumb, Katedrale, Porta xhami etj. Sisteme te ndarjes se dushit, me hapje dhe rreshkitje.

Sisteme Hijezues(Brisole)

Sisteme hijezues (Brisole). Tenda Xhami me tirante. Tenda dielli me tirante auto elektrike (komandim me telekomande) me ndricim LED, te varura dhe me kembe.

Konstruksione, etj.

Konstruksione, kangjella dhe porta hekuri.

Porta Automatike

Porta Automatike Geze dhe Patc.

Kangjella

Kangjella me alumin dhe rrethime xhami.

Fasada Strukturale

Fasada Strukturale, Semi Strukturale, Standarte, Spider dhe Sky Light.

Porta me Rreshkitje

Porta me rreshkitje dhe parkim me xham masiv dhe sisteme gijotine, ngritje automatike per lokale.

Accordion (fizarmonike)

Accordion (fizarmonike) dhe Sisteme ballkonesh me parkim dhe Skorevole.

Grila Alumini

Grila Alumini Tip Taparel (rolo) dhe Persiane.

Veshje Fasadash

Veshje Fasadash me Kompozit, me Terrakokte, HPL, Fibra Cimentato etj.

Sisteme Teleskopike

Sisteme teleskopike dhe Sky Light per pishina, veranda dhe ambjente sportive.

Grila brenda xhamave dopio

Grila brenda xhamave dopio.

Veshje dhe mbulime

Veshje dhe mbulime objektesh me sanduiç.

Sisteme per dushe

Sisteme te ndarjes se dushit, me hapje dhe me rreshkitje.

projekt-i-vecante-qtu

Projekt i Vecante – QTU

Siperfaqe Veshje Fasade 300 m2; Compozit 2100 m2; Fasada Dekorative e Kuqe 1850 m2; Porta Automatike 6 copë; Porta Emergjence 2 cope; Veshje Sandwich 270 m2.

profesionalizem-korrektesi

Profesional & Korrekt!

NË REALIZIMIN E PROJEKTIT TUAJ

projekte-per-tu-vecuar

Projekte për t’u veçuar

Ne besojmë se puna jonë flet vetë. Klikoni më poshtë për projektet tona më të fundit.

parneret

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image