ADRESA

Nese keni ndonje pyetje apo kerkoni informacion mbi produktet dhe cmimet e tyre, ju lutemi te na kontaktoni ne adresen e meposhte, te telefoni ose dergoni e-mail!

 • Ish Kombinati Tekstil,
  Rruga Vangjel Ceco, Tirane
 • +355 42 352 456
 • +355 69 20 80 771
 • luanhysa01@yahoo.it
 • www.lionfacade.com

DERGONI MESAZHIN TUAJ

  Your Email (required)

  Your Message